Thursday, May 04, 2006

TIEDOTE (4.5.)

Vapaa julkaistavaksi Rantsilassa 3.5.2006

TIEDOTE: Omakustanteet ja kyläkirjat saavat omat kirjamessunsa

Rantsilassa järjestetään nelostien varressa Oulun seudun ensimmäiset, kaikille avoimet omakustanne- ja pitäjäkirjapäivät KIRJOILLA 12.-13.5.2006.

Juhlavuottaan viettävän J.V.Snellmanin päivänä ja äitienpäivän alla Rantsilan Raikkaan salissa esitellään ja myydään omakustanteita. Kevään uutuuksia ovat Rantsilan perinnekirja Raitin varrelta ja kylien kulmilta, moniulotteinen Seitsemän veljestä –sarjakuva Limingan taidekoulusta, Samuelin kirja Pyhännän suntio Samuel Lehtosesta ja kuvistaan kuuluisa Ruukin kuvakirja. ITE lakeuksilla puolestaan esittelee patsaistaan kuulun Rantsilan meininkiä nykykansantaiteen esillepanossa.

Pitäjäkirjamessuilla ovat mukana tapahtuman kummisetä Antero Viinikainen ja Jyrki Mäki Oulusta, Eeva Heilala Tuomiojalta ja aunuksenkarjalainen sananiekka Santtu Karhu. Koko ohjelma ja kirjaluettelo löytyvät tapahtuman blogista osoitteessa kirjoilla.blogspot.com

Kirjoilla on omakustantajien keväinen kohtaaminen, jossa ajatuksia vaihtavat kirjojen tekijät ja lukijat. Kaksipäiväinen tapahtuma alkaa juhlavasti perjantaina klo 12 pankin vieressä istuvan J.V.Snellmanin betonipatsaan kukituksella.

Pitäjäkirjapäiville on vapaa pääsy. Tervetuloa ostamaan ikimuistoinen äitienpäivälahja!

Lisätietoa: puh. 044-3339321 / Blomster
puh. (08-) 2109271 / Rantsilan kirjasto

http://kirjoilla.blogspot.com

0 Comments:

Post a Comment

<< Home